counter

Website counter

sâmbătă, 10 octombrie 2009

AZILUL DE NOAPTE


Stefan Radof

Sandu Bindea

Tudorel Filimon

Nicolae Urs



AZILUL DE NOAPTE de Maxim Gorki, la Teatrul Metropolis

Cu: Ştefan RADOF (Luca), Mircea RUSU (Satin), Tudorel FILIMON (Mihail Ivanov Kostilev), Mirela MARIN (Vasilisa Karpovna), Ioana Anastasia ANTON (Natasa), Romeo TUDOR (Medvedev), Gavril PĂTRU (Vasca Pepel), Ovidiu GHERASIM (Klesci Andrei Mitrici), Claudia NEGROIU (Ana), Ioana CALOTĂ (Nastia), Maria JUNGHIETU (Kvasnia), Alexandru BINDEA (Bubnov), Niculae URS (Baronul), Orlando PETRICEANU (Actorul), Igor CARAS (Aliosca).

Regia: Mircea MARINScenografia: Ştefania CENEANAsistent de scenografie: Simona MARCUColoana sonora: Mihnea CHELARU
O piesa grea, dusa la capat cu bine de actori vineri 9 octombrie, in ciuda numeroaselor incidente petrecute in sala - telefoane care au sunt, persoane de varsta a treia care s-au foit, au plecat la toaleta, au susotit si chiar au dat replici celor de pe scena!!! (asa ceva mai rar, nu?!). Pot sa inteleg ca pensionarii se plictisesc acasa (si oriunde repede) si ca sunt atrasi de teatru in virtutea gratuitatii, dar sa nu vina la piese daca nu sunt in stare sa puna lacat pe vezica, sa se abtina de la comentarii sau sa inteleaga subiectul! Nu pot sa nu remarc faptul ca pensionarii au ales sa vina in numar mare la AZIL! Doamne Ajuta!

Cu ocazia “Zilei Internationale a Persoanelor Varstince”, Teatrul Metropolis a desfasurat Proiectul Social “SENIORI, LA TEATRU!”, dedicat pensionarilor. In cadrul acestui proiect, au fost programate spectacole cu intrare libera, la care accesul s-a facut doar pe baza cuponului de pensie. Spectacolele “Crima la Howard Johnson”, din ziua de 2 octombrie, si “Azilul de noapte”, din datele de 8, 9 si 10 octombrie, de la ora 19.00, au fost dedicate pensionarilor, prin Programul Social al Primariei Municipiului Bucuresti.

by Gogonel

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu