counter

Website counter

luni, 15 februarie 2010

Soţia perfectă!

Răsfoiesc programul TV şi ce-mi văd ochii??!!! Soţia perfectă. O fi v'un film SF, pen' ca nu cred că egzistă aşa ceva. Acum, orice guguştiuc îndrăgostit poate susţine ca jumătatea lui (legală au ba) este perfectă. Poate pentru el... perfecţiunea e relativă, însă. Ce e bun pentru unul, poate fi rău pentru altul. Lumina ochilor unuia poate fi ciumă pentru ăla de lângă el. Oricum, feminismul promovat pe ecrane, mici sau mari, e poveste veche, începând cu ''super-eroine'' (ha!) de genul Lara Croft şi continuând siropele ca Charlie's Angels ... Pinguinului i se inoculează treptat ideea că femeia este cea mai cea, iar el e doar un luzăr, care doar prin bunăvoinţa EI primeşte un rol în viaţa de cuplu. Nu degeaba zice o vorbă că ''Femeia este un animal care trăieşte pe lângă casa omului (deci femeia nu e nici măcar om!) şi se hrăneşte cu zilele lui''. Ba zilele trecute am luat cunoştinţa cu un banc de-a dreptul misogin ( :) ).

Paragraful pierdut din Geneză

Dumnezeu l-a întrebat pe Adam:"Ce se întâmplă cu tine?"

Adam a răspuns că nu avea pe nimeni cu care să mai schimbe din când în când câte o vorba.

Dumnezeu i-a spus că o să îi facă lui Adam o companie şi că aceasta va fi o femeie. Dumnezeu a zis: "Această persoană blândă şi suavă va aduna şi prepara hrana pentru tine, iar atunci când vei descoperi hainele, ea o să ţi le spele. Ea va fi întotdeauna de acord cu orice decizie vei lua. Ea îţi va face copii şi nu îţi va cere niciodată să te trezeşti în mijlocul nopţii ca să ai grija de ei. Ea nu te va cicăli şi va fi prima care va admite că a greşit atunci când tu nu vei fi de acord cu ceva. Ea nu va avea niciodată dureri de cap şi îţi va da în mod liber dragoste şi pasiune ori de câte ori vei avea nevoie de ele."

Atunci, Adam l-a întrebat pe Dumnezeu: "Şi cât o să mă coste o astfel de femeie?"

Dumnezeu a răspuns: "Un braţ şi un picior".

La care Adam a întrebat:"Şi ce pot să primesc dacă dau doar o coastă?"

Răspunsul îl simţim cu toţii...

Acu' nu e vorbă, că e valabilă şi reţiproca. Nici ele nu sunt consânzene, nici ei zmei...

Un comentariu:

  1. eroii se arata dupe razboaie sa ieie, ei mititeii, medalii.... asa si acilica...vorbulite, cum zisei tu mai sus mai gogonele, pentru tine EA=totul, pentru restu....cine stie-ciuma, fruct orpit, etc. io, sibutramina

    RăspundețiȘtergere