counter

Website counter

duminică, 6 septembrie 2009

Concert ANASTACIA - Bucuresti, 1 septembrie









PHOTO BY NOMIAR, courtesy of tzafna

Anastacia Lyn Newkirk, cunoscută pentru piese precum "I'm Outta Love", "Paid my Dues", "Cowboys & Kisses", "Left Outside Alone" sau "Sick and Tired", s-a născut la Chicago, la 17 septembrie 1968, dar s-a mutat în New York în adolescenţă, împreună cu mama, sora şi fratele său, imediat după divorţul părinţilor.
Fiind diagnosticată cu boala Crohn, Anastacia nu a renunţat la visul său de a deveni dansatoare, apărând în mod regulat în Club MTV şi dansând în videoclipurile Salt-n-Pepa.
În 1999, semnează cu casa de discuri Epic şi îşi lansează un an mai târziu albumul de debut - "Not That Kind". Primul extras pe single "I'm Outta Love" o poziţionează pe Anastacia drept un adevărat star în Europa, Asia şi Australia. Următorul album "Freak Of Nature" a adus acelaşi mix de beat-uri dance şi pop extraordinare, artista dovedindu-şi cu pasiune performanţele vocale şi maturizarea în creştere în calitate de textier.
În ianuarie 2003 a fost diagnosticată cu cancer, Anastacia reuşind să câştige lupta cu temuta boală. Ca o retrospectivă a suferinţei sale, Anastacia explică de ce a urmat un sound rock pe al treilea album "Anastacia" în 2004: "Am simţit nevoia să lupt, aşa că am ales chitări şi instrumente cu atitudine".
În aprilie 2008, Anastacia semnează un contract cu casa de discuri Sony şi începe să producă noul album - "Heavy Rotation". Pentru acest album, artista a colaborat cu nume celebre în industria muzicală: Rodney Jerkins (câştigător Grammy), Guy Chambers (a colaborat cu Robbie Williams), Def Jam, Ne-Yo, Lester Mender (Shakira, Nelly Furtado Dido), JR Rotem (Rihanna, Lil Kim, Leona Lewis) şi The Heavyweights (Missy Elliot, PussyCat Dolls).
Artista a vândut în total peste 17 milioane de albume în Europa şi Australia.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu